luni, 8 februarie 2010

Calitatea omului...

Care sunt valorile si optiunile tale si care e nivelul minim de respect pe care il poti admite de la un om..indiferent ca e amic,prieten sau partener?
Aici e mult de discutat,dar eu cred ca femeia intodeauna are si ofera mult mai mult decat primeste.Respectul fata de tine si fata de celalant, e piatra primordiala,baza si prima calitate a omului.Cred ca de aici incepe provocarea...cat de multe compromisuri faci in viata si care e limita maxima sau de mijloc acceptata? Se mai gaseste calitate la un om si in ce proporti?
Realitatea e foarte dura..te uiti in jur si vezi ca e o mare discrepanta in societatea noastra,nu mai exista respect sau bun simt.Foarte multa lume nu mai pune pret in criza asta pe lucrurile pozitive,pe lucrurile de calitate si asta e foarte dureros.
Cred ca indiferent de ce se va intampla in societatea asta tumultoasa e bine sa nu n-e pierdem optimismul,sa speram ca mai exista oameni de calitate si ca e posibil ca persoana sa fie chiar langa noi,iar daca ii gasim ar fi bine sa ii pretuim ,pentru ca sincer cred ca sunt pe cale de disparitie si regretul ca ai ratat sansa aceasta, te va urmari toata viata.
Speranta moare ultima nu...

Niciun comentariu: