duminică, 14 februarie 2010

Fereste-te de indiferenta!

“Pot sa recunosc ca nu sunt facut pentru ura. Dar sa nu iubesc nimic? Sa nu spun nimic? Sa nu cred in nimic? Nu exista, pro­babil, ceva mai greu de suportat, in afara durerii, decat repausul deplin, starea de obiect; nu m-as putea ridica, admitand ca as dori asta, la indiferenta celor cu desavar­sire satui sa iubeasca, sa spuna, sa creada si sunt recunoscator tuturor cauzelor care m-au ferit sa devin un asemenea intelept “Octavian Paler, (Viata ca o corida).
Ce e cel mai greu de indurat:minciuna,tradarea sau indiferenta..? Eu personal cred ca indiferenta..
Indiferenta creeaza o stare de vid intr-o relatie dar parca nu acest lucru este cel mai rau. Intr-un asemenea punct daca partenerii mai au resurse pentru putina visare, ceva fantezie se mai poate recupera.Eu cred ca
in momentul in care vezi ca partenerul tau nu mai reactioneaza la nimic...cand vezi ca ,daca ai vreo problema in cuplu, si-ti doresti sa intelegi de ce s-a ajuns acolo....si incerci sa comunici, iar el/ea....prefera sa citeasca sau sa se uite la tv,meci....si-ti spune..."hai, lasa-ma ca n-am chef, am ceva mai bun de facut"......sau, sa vii acasa, fericit/a si bine dispus/a....si sa vrei sa-i impartasesti si lui/ei bucuria ta.....iar respectivul sa-ti "taie" elanul, uitandu-te la tine cu o figura de-aia care spune...."e, na....ca ma doare pe mine-n cot de bucuria ta"...cand uita sau poate nu sa iti cumpere o floare sau un cadou in ocaziile deosebite sau motiveaza ca nu a avut timp,bani..eu consider ca asta inseamna indiferenta..si doare al naibi de tare...si cunosc destul de multe cupluri de acest fel..Si atunci pentru ce s-e complac in situatia asta???...Cred ca in momentul in care esti  indiferent,nu mai poti vorbi de o relatie..Teme-te insa de indiferenta. Caci prin tacerea ei, prin consimtamantul ei tacit, te ucide şi te tradează în acelaşi timp”
"Nu sunt barbatii mai puternici decat noi femeile, ci noi femeile suntem mai sensibile si mai usor de ranit"!

Niciun comentariu: